- 2 el Water
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Omeletrolletjes met spinazievulling op tafel.
- Was en kook de spinazie met aanhangend water in een grote pan in 6-7 minuten gaar en laat hem goed uitlekken.
- Meng de verse roomkaas met 4 eetlepels vers geraspte Parmezaanse kaas door de spinazie en breng alles op smaak met zout, peper en geraspte nootmuskaat.
- Klop de eieren los met het water en zout en peper naar smaak.
- Bestrijk een kleine koekenpan met antiaanbaklaag met wat olie, laat hem heet worden en schenk er voldoende ei in voor een kleine omelet (circa 2 eetlepels). Bak deze kort tot hij is gestold en neem hem uit de pan.
- Bak op deze manier 8 kleine omeletjes en stapel ze op elkaar.
- Schep telkens een lepel van de spinazievulling op de rand van een omeletje, rol het op en leg het in een ondiepe ovenvaste schaal.
- Vul op deze manier alle omeletjes en leg ze dicht tegen elkaar in de schaal.
- Bestrooi ze met de resterende Parmezaanse kaas en laat ze in circa 25 minuten in een op 190°C voorverwarmde oven gloeiend heet en goudbruin worden.