Salade met gegrilde camembert en honingsaus

Salade met gegrilde camembert en honingsaus

Smulweb imageSmulweb

Een zomers gerecht met salade en gegrilde camembert afgemaakt met honing-tijmsaus en geroosterde amandelen. Heerlijk als lunch of diner.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Sesamolie
  • 1 el Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Salade met gegrilde camembert en honingsaus op tafel.

  1. Rooster de amandelen goudbruin in een droge koekenpan.
  2. Verwarm de grill voor.
  3. Scheur de friséesla blaadjes iets kleiner.
  4. Roer een dressing van olijfolie, notenolie, citroensap, peper en zout en schep deze door de sla.
  5. Snijd de camembertkaasjes horizontaal doormidden.
  6. Meng de honing met tijm en crème fraîche.
  7. Zet de kaasjes op de bakplaat en plaats onder de warme grill tot de kaas licht gesmolten is.
  8. Rooster het brood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Kaas