Zalmschotel met sperziebonen

Zalmschotel met sperziebonen

Smulweb imageSmulweb

De perfecte combinatie van groente en vis, deze zalmschotel met sperziebonen. Tomaten en zalm zijn een heerlijke toevoeging en samen met aardappeltjes wordt dit gerecht de ultieme hap van de dag. Perfect voor op een zonnige dag!

15 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 pak maggi visdagschotel mix voor zalm

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zalmschotel met sperziebonen op tafel.

  1. Kook de sperziebonen gedurende 5 minuten en laat ze uitlekken. Kook de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel de ui en snipper deze. Verhit olie in een braadpan en bak de ui gedurende 2 minuten mee. Voeg de sperziebonen toe en bak deze gedurende 1 minuut mee.
  3. Snijd de tomaten schoon en in partjes. Snijd de zalm in stukjes en leg dit samen met de tomaat op de groente.
  4. Dek de pan af en laat het geheel gedurende 10 minuten gaar worden.
  5. Roer de mix met 350 ml water los en schep dit door het zalm-groente mengsel. Breng het geheel aan de kook en verwarm gedurende 2 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sperziebonen