Spareribs a la rudolf van lifecooking

Spareribs a la rudolf van lifecooking

Smulweb imageSmulweb

Spareribs a la rudolf van lifecooking zijn de perfecte manier om jouw rib cravings te bevredigen. Dit sappige, malse vlees moet je proeven. Met een heerlijke marinade en net zo lekker als van de BBQ.

45 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 150 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Spareribs a la rudolf van lifecooking op tafel.

  1. Koop goede spareribs bijvoorbeeld bij de keurslager. Het vlees moet dik en mager zijn voor optimale smaak.
  2. Pel ui en knoflook en snipper ze. Snijd de spareribs in twee of drie stukken.
  3. Verhit olie en fruit de ui en knoflook ongeveer 3 minuten. Voeg de specerijen toe en bak dit nog 1 minuut mee. Voeg de rest van de marinade toe (niet het vlees) en breng dit aan de kook. Laat ongeveer 5 minuten koken en draai het vuur laag.
  4. Leg de spareribs in de pan (let op dat ze volledig ondergedompeld zijn in de marinade) en laat het zachtjes koken voor 35 tot 45 minuten. Langer koken zorgt voor malser vlees dat makkelijker van het bot af gaat.
  5. Laat het vlees afkoelen. Bestrooi het vlees met zout en peper en rooster ze. Tijdens het roosteren bestrijk het vlees regelmatig met de overgebleven marinade.
  6. Als je teveel hebt kan je het in de vriezer bewaren.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees