Draadjesvlees

Draadjesvlees

Smulweb imageSmulweb

Draadjesvlees, een echte klassieker. Runderlappen gestoofd met laurierblad, azijn en kruidnagel, dat is pas lekker. Laat het geheel 2 à 3 uur rustig sudderen en je hoort het vlees bijna fluisteren. Serveer met aardappelen en groenten voor een heerlijke maaltijd.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Draadjesvlees op tafel.

  1. Bestrooi de runderlappen met peper en zout.
  2. Verwarm de margarine in een braadpan en wacht tot het schuim is weggetrokken en de margarine lichtbruin kleurt.
  3. Schroei het vlees aan beide kanten dicht en bak het daarna aan alle kanten bruin op een niet al te hoog vuur.
  4. Maak de ui schoon en snijd hem klein.
  5. Bak de ui even mee met het vlees.
  6. Voeg dan laurierblad, kruidnagels, azijn en zoveel water toe, dat het vlees net onder staat.
  7. Doe een deksel op de pan en laat het vlees in ongeveer 2 à 3 uur op een zeer laag vuur gaar stoven.
  8. Draai het vlees een keer om.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje