Cinnamon rolls

Cinnamon rolls

Smulweb imageSmulweb

De heerlijke geur van versgebakken kaneelbroodjes verspreidt zich door het hele huis. Geniet van het zachte brood en de zoete kaneelvulling. Perfect voor ontbijt of brunch!

120 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Cinnamon rolls op tafel.

  1. Vermeng alle ingrediënten voor het brood en kneed langdurig, minstens 10 minuten, met mixer met deeghaken of in de broodbakmachine. Laat 1 uur rijzen.
  2. Rol het gerezen deeg uit op een werkblad tot een rechthoek van ongeveer 3/4 cm dik. Smeer er een laagje boter op en bestrooi met de suiker en kaneel.
  3. Rol het deeg aan de lange kant op tot een grote pannenkoek en snijd in 8 gelijke plakken. Druk ze enigszins plat en plaats ze in je bakblik tegen elkaar aan met genoeg ruimte om ze te laten rijzen.
  4. Laat opnieuw minstens een half uur rijzen. Verwarm de oven 10 minuten voor op 190 graden.
  5. Bak de broodjes 20 minuten gaar en goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Gebak Cinnamon rolls