Tortillachips met tomaat en kaas

Tortillachips met tomaat en kaas

Smulweb imageSmulweb

Snel te maken en superlekker: tortillachips in de oven met tomaat, bosui, cayennepeper en geraspte kaas. Serveren als voorafje met repen wortel en bleekselderij.

15 min bereiden

bijgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Tortillachips met tomaat en kaas op tafel.

  1. Verwarm de ovengrill voor.
  2. Verdeel de chips gelijkmatig over een platte ovenschaal.
  3. Verdeel de blokjes tomaat over de chips.
  4. Bestrooi met ringetjes bosui en wat cayennepeper.
  5. Bestrooi de chips en tomaten royaal met geraspte kaas.
  6. Zet de ovenschaal enkele minuten onder de voorverwarmde grill tot de kaas gesmolten is en begint te kleuren.
  7. Serveer als voorafje of hapje tussendoor, bijvoorbeeld met repen wortel en bleekselderij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas