Bereidingswijze
Zet in 15 stappen deze heerlijke Gevulde kipfilet op tafel.
- Snijd het kraakbeen van de kipfilets.
- Snijd de kipfilets over de helft open en maak ze plat op een snijplank.
- Sla de kipfilets plat met behulp van plastic en een koksmes.
- Kruid de binnenkant van de kipfilets met zout en peper.
- Leg een plak ham erop en smeer verse roomkaas eroverheen.
- Steek beide kipfilets vast met een satéprikker.
- Kruid de buitenkant van de kipfilets met zout en peper (niet te veel zout gebruiken aangezien de ham al vrij zout is).
- Bestuif de kipfilets licht met bloem.
- Bak de kipfilets in olijfolie op middelhoog vuur gaar en mooi bruin, maar vooral niet te droog.
- Houd de kipfilets warm.
- Verdeel fijngesneden ham over de tomatensterren.
- Meng de vinaigrette nog even goed en verdeel dit over de tomaten, ongeveer 15 minuten voor het serveren.
- Verdeel de knoflookboter over het stokbrood door het in openingen te doen.
- Doe het stokbrood in een hete oven tot het mooi knapperig is en de boter is gesmolten.
- Snijd het stokbrood in handzame plakken.