Champignon-kaassaus

Champignon-kaassaus

Smulweb imageSmulweb

Een rijk romige champignon-kaassaus. Met ui, knoflook, champignons, oesterzwammen en een zalige kaassaus. Ideaal om te serveren bij pasta, vis of vlees.

15 min bereiden

tussendoortje

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Champignon Roerbakmix
  • 1 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Champignon-kaassaus op tafel.

  1. Fruit in boter de ui en het teentje knoflook gedurende 4 minuten.
  2. Voeg champignons en oesterzwammen toe en bak zachtjes gedurende 5 minuten.
  3. Schenk 2,5 dl koud water erbij en roer er de kaassaus door.
  4. Laat de saus op halfhoog vuur onder roeren binden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Sauzen