Ovenschotel met gehakt en boursin

Ovenschotel met gehakt en boursin

Smulweb imageSmulweb

Een ovenschotel met gehakt en Boursin Cuisine. Laagjes van aardappelpuree met Boursin, gehakt/ui mengsel en spinazie. Heerlijk in combinatie met een laagje geraspte kaas dat na 15-20 minuutjes mooi bruin wordt in de oven. Smullen maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

  • 450 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Ovenschotel met gehakt en boursin op tafel.

  1. Bak het gehakt rul en voeg de gesnipperde uien toe. Voeg naar smaak provençaalse kruiden toe.
  2. Bereid de aardappelpuree volgens de verpakking. Voeg de Boursin Cuisine toe aan de aardappelpuree.
  3. Leg een laagje gehakt/ui mengsel in een ovenschaal, vervolgens een laagje aardappelpuree en dan een laagje spinazie. Herhaal deze volgorde tot de ingrediënten op zijn. Eindig met een laag geraspte kaas.
  4. Zet de schaal in de voorverwarmde oven van 200 graden en bak gedurende 15-20 minuten tot de kaas mooi bruin is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel