Saltimbocca alla romana

Saltimbocca alla romana

Smulweb imageSmulweb

Verwen jezelf met deze Italiaanse klassieker Saltimbocca alla romana. Kalfsschnitzels bestrooid met zout en peper, bedekt met ham en salie. Gebakken en afgemaakt met witte wijn en boter. Een gerecht om twee keer van te genieten.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Saltimbocca alla romana op tafel.

  1. Bestrooi de kalfsschnitzels met zout en peper en bestuif ze met bloem.
  2. Leg op elke schnitzel een plakje ham en een blaadje salie en prik ze vast met een houten prikker.
  3. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de saltimbocca 2 minuten aan beide kanten op een hoog vuur.
  4. Giet de olie uit de pan, voeg de witte wijn toe en laat deze op een hoog vuur inkoken.
  5. Leg de saltimbocca op warme borden.
  6. Roer de boter door het panvocht en giet deze saus over het vlees.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden