Yummie aardappelsalade

Yummie aardappelsalade

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke aardappelsalade met een romige twist. Gekookte aardappelblokjes worden vermengd met azijn, ei, cottage cheese, bosui en ham. Met een romige dressing van eidooiers, mayonaise en mosterd. Garneer met verse peterselie. Serveer koud of op kamertemperatuur uit de koelkast!

10 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(13)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Yummie aardappelsalade op tafel.

  1. Schil de aardappels en snijd ze in grove stukken. Kook ze in gezouten water tot ze gaar zijn.
  2. Giet de aardappels af en doe ze in een kom met azijn. Schud ze rond zodat de azijn zich goed verspreidt over de aardappels.
  3. Snijd de eieren doormidden. Doe de eidooiers in een aparte kom. Meng met mayonaise, mosterd, ui, cottage cheese, bosuitjes en ham.
  4. Snijd de eiwitten in kleine stukjes. Vermeng nu alle ingrediënten met elkaar en schud voorzichtig om met peper en zout naar smaak. Garneer met peterselie. Serveer koud uit de koelkast of op kamertemperatuur.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Aardappelsalade