Mezze turkse gevulde eieren

Mezze turkse gevulde eieren

Smulweb imageSmulweb

Mezze Turkse gevulde eieren met een twist. De eieren worden gevuld met feta & paprikapoeder voor een smaaksensatie. Gebakken in de pan in slechts 3 minuten!

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Mezze turkse gevulde eieren op tafel.

  1. Kook 8 eieren in 10 minuten hard. Pel ze daarna en snijd ze in de lengte doormidden. Wip de dooiers eruit en houd ze apart.
  2. Was de peterselie, sla de takjes droog en hak de blaadjes fijn. Prak de kaas met een vork fijn en meng er paprikapoeder, peterselie en de fijngemaakte eidooiers door.
  3. Vul hiermee de lege eiwit helften.
  4. Verhit de olie, klop intussen de overige eieren los, dompel de gevulde eieren in de losgeklopte eieren en bak ze in de hete olie in drie minuten bruin.
  5. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ei Gevulde eieren