Lasagne met champignons en ham

Lasagne met champignons en ham

Smulweb imageSmulweb

Lasagne met champignons en ham, een heerlijke combinatie van Italiaanse klassieker en Hollandse garnituur. Het champignon-ham mengsel, tijm, mosterd en crème fraîche zorgen voor de heerlijke smaak. Gruyère- of belegen kaas er overheen en smullen maar.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Lasagne met champignons en ham op tafel.

  1. Fruit de ui aan in een lepel olie, voeg champignons toe en fruit ze even mee. Voeg ham toe en bak ook kort mee. Voeg vervolgens de tomatenpuree, mosterd, tijm, bouillon, knoflook en crème fraîche toe. Roer alles goed door.
  2. Maak de bechamelsaus.
  3. Leg lasagnevellen op de bodem van een ovenschaal. Schep hierop een paar lepels van het champignon-ham mengsel en een paar lepels bechamelsaus. Herhaal dit en eindig met een laagje bechamelsaus.
  4. Bestrooi met kaas en bak de lasagne 30 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Groente Vlees Paddenstoelen Champignons