Zeewolf filet uit de oven met mozzarella en knoflook

Zeewolf filet uit de oven met mozzarella en knoflook

Smulweb imageSmulweb

Een prachtig gerecht uit de oven. Zeewolf filet bedekt met een heerlijke mix van mozzarella, peterselie, broodkruim en gevulde tomaten. Met sjalotjes, knoflook, citroen en olie. Simpel, maar zo smaakvol! Serveer direct uit de oven en geniet van de geur van de oceaan.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(6)

  • 800 g Zeewolffilet

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Zeewolf filet uit de oven met mozzarella en knoflook op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Kruid de vis met peper en zout.
  3. Meng de mozzarella, peterselie en broodkruim in een kom.
  4. Snijd een kapje van de tomaten en hol ze uit. Vul ze met het broodkruimmengsel en kruid met peper en zout. Dek af.
  5. Plaats de vis in een ovenschaal met sjalotjes, knoflook, citroen, olie en de gevulde tomaten. Bestrooi met het resterende broodkruim en bak in de voorverwarmde oven op 220 graden Celsius (ongeveer 15 minuten, afhankelijk van de dikte van de vis).
  6. Serveer in de ovenschaal en serveer aan tafel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Kruiden