Visschotel met wortel en courgette

Visschotel met wortel en courgette

Smulweb imageSmulweb

Deze visschotel met wortel en courgette is een heerlijk hoofdgerecht voor een zomeravond. Door de vis te stomen blijft deze lekker sappig en de groenten smaken er heerlijk bij. Schep er nog wat bosui door en het feestje kan beginnen!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Visschotel met wortel en courgette op tafel.

  1. Kook de worteltjes 5 minuten in water met zout en giet ze af.
  2. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui al omscheppend 3 minuten op een halfhoog vuur. Voeg de worteltjes en courgette toe en bak alles 3 minuten mee.
  3. Leg de vis op de groenten en laat het in een gesloten pan in ongeveer 5 minuten gaar stomen.
  4. Maak ondertussen de knorr mix aan met 3 dl koud water en roer goed door. Schenk de mix erbij en schep voorzichtig om. Breng alles aan de kook en roer er de bosui door.
  5. Kook nog ongeveer 2 minuten zachtjes door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Courgette