Bleekselderijpuree

Bleekselderijpuree

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke variatie op traditionele aardappelpuree: Bleekselderijpuree. Door de toevoeging van spekreepjes en kaas wordt deze puree extra smaakvol. Garneer met bleekselderijblad voor de finishing touch.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Bleekselderijpuree op tafel.

  1. Schil de bleekselderij en bewaar het blad. Snijd de stengels in blokjes en kook ze in weinig water met zout gaar.
  2. Kook intussen de aardappels gaar en stamp ze met de bleekselderij, boter, melk en nootmuskaat tot puree.
  3. Bak de spekreepjes uit. Snijd de kaas in piepkleine blokjes.
  4. Schep de spekreepjes en kaas door de puree.
  5. Garneer de puree met het blad van de bleekselderij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Zuivel Kruiden