Bietjes met brie

Bietjes met brie

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke combinatie van bietjes en brie. Pureer de aardappels met tijm en sojadrink, voeg de bietjes en ui toe en leg de brie er dakpansgewijs op. Plaats onder de grill en serveer. Een verrukkelijk bijgerecht voor elke gelegenheid!

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.2 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Bietjes met brie op tafel.

  1. Verwarm de oven voor en zet de ovenschaaltjes erin om op te warmen.
  2. Schil de bietjes. Maak de bietjes klein in de machine of met de rasp of met mes. Snipper de ui. Snij de brie in plakjes.
  3. Schil de aardappels en kook ze.
  4. Pureer de warme aardappels met een scheut warme sojadrink en de tijm. Voeg de bietjes en uisnippers eraan toe en vermeng het goed.
  5. Doe het mengsel over in de ovenschaaltjes (heet!). Leg de brie er dakpansgewijs op.
  6. Zet de schaaltjes midden in de oven onder de grill en wacht tot de brie is gesmolten.
  7. Haal de schaaltjes uit de oven wanneer de brie is gesmolten en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas