Tagliatelle met ham gerookte zalm en tomatensaus

Tagliatelle met ham gerookte zalm en tomatensaus

Smulweb imageSmulweb

Tagliatelle met gerookte zalm en ham in tomatensaus, op smaak gebracht met fijngehakte peterselie. Ideaal om te delen met vrienden en familie. Serveer direct voor een optimale ervaring.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Tagliatelle met ham gerookte zalm en tomatensaus op tafel.

  1. Pel de ui en snipper deze in kleine stukjes. Snij de ham in kleine reepjes. Snij de zalmsnippers kleiner.
  2. Verhit de olie en bak hierin de ui glazig. Blus af met de witte wijn en laat dit inkoken tot je plm. 2 eetlepels over hebt.
  3. Voeg dan de uitgelekte tomatenblokjes, ham en de crème fraîche toe. Laat de saus koken tot deze dikker wordt.
  4. Pasta beetgaar koken. Ondertussen de saus verwarmen.
  5. Vlak voor het opdienen de gerookte zalmsnippers erdoor roeren. Op smaak maken met peper, zout en fijngehakte peterselie.
  6. Schep de pasta op borden, schep daar de zalmsaus overheen en serveer direct. (Je kunt de zalmsnippers ook apart op tafel zetten. Iedereen kan deze dan zelf door de pasta mengen)
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Tagliatelle met zalm