- 400 g Cocktailworstjes
Bereidingswijze
Zet in 3 stappen deze heerlijke Broccoli- ovenschotel met knakworstjes op tafel.
- Kook Mexicogroenten in een pan volgens gebruiksaanwijzing. Verwijder de stronk en taaie uiteinden van de broccoli en was hem. Snijd de stronken van de roosjes en kook de broccolistrokjes in een pan met weinig water en zout gedurende 5 minuten. Voeg de roosjes toe en kook nog ongeveer 2 minuten. Giet af.
- Giet de worstjes af. Meng de helft van de worstjes en de Mexicogroenten door de broccolimix. Was de tomaten en snijd met een scherp mesje een kruis aan de bolle kant. Vet een ovenschaal (2 ltr) in en schep het groentemengsel erin. Rangschik de tomaten en de rest van de worstjes erop. Leg de tomaten met de bolle kant naar boven.
- Verwarm de oven voor op 225 graden Celsius. Klop ondertussen in een kom de eieren los. Voeg koffieroom, kaas, majoraan, zout en peper toe en roer door elkaar. Schenk over de broccoli-ovenschotel. Bak in het midden van de oven gedurende ongeveer 35 minuten tot de schotel goudbruin is.