Pompoensoepje van de zwethheul

Pompoensoepje van de zwethheul

Smulweb imageSmulweb

Een romig en kruidig pompoensoepje. Geserveerd met krokante kaascrackers en brunoise van courgette. Garneer met geroosterde pompoenpitten.

15 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(7)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Pompoensoepje van de zwethheul op tafel.

  1. Fruit alle droge ingrediënten aan en voeg dan de bouillon en room toe.
  2. Laat de soep gaarkoken (ca. 20 min) en pureer deze vervolgens met de keukenmachine of staafmixer.
  3. Passeer de soep door een puntzeef en breng op smaak met peper en zout.
  4. Bak als garnituur langwerpige crackertjes van filodeeg met geraspte kaas en gedroogde kruiden.
  5. Rooster de pompoenpitten en snijd de courgette in fijne brunoise.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Kruiden Bakken Filodeeg