Tapas van zalm in champagne met kappertjes

Tapas van zalm in champagne met kappertjes

Smulweb imageSmulweb

Tapas van zalm in champagne met kappertjes gemaakt in de oven. Sappige filets geserveerd in een heerlijke combinatie van Cava en citroensap met uien en dragon. Een perfect gerecht voor een uniek en speciaal diner.

25 min bereiden

borrel

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tapas van zalm in champagne met kappertjes op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Plaats de filets in een ovenschaal.
  3. Schenk er de Cava, een scheut olijfolie en het citroensap bij.
  4. Bedek de vis met de uiringen, de kappertjes en dragon. Bestrooi met peper en zout.
  5. Dek de schaal af en stoof het gerecht 10-14 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Tapas