Aardappeltjes met knoflook citroen en olijven uit de oven

Aardappeltjes met knoflook citroen en olijven uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Deze aardappeltjes met knoflook citroen en olijven uit de oven zijn een feestje voor de hele familie. Het knapperige korstje en de zachte binnenkant in combinatie met de smaken van knoflook, olijven en citroen zorgen ervoor dat je deze aardappeltjes zeker nog een keer zult maken!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Aardappeltjes met knoflook citroen en olijven uit de oven op tafel.

  1. Pel de knoflook en snijd deze in grove stukjes. Pers de citroenen uit.
  2. Schep de aardappeltjes door elkaar met de olijfolie, citroensap, olijven en knoflook. Breng op smaak met zout, tijm en zwarte peper. Verdeel er nog wat klontjes boter over.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  4. Bak de aardappelen onder af en toe omscheppen in 45 minuten gaar en goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden Fruit Citroen