Amuse van filet americain met olijven en kwartelei

Amuse van filet americain met olijven en kwartelei

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle amuse van filet americain met fijngehakte olijven, kappertjes en peterselie. Gegarneerd met kwarteleitjes en verse peterselie.

15 min bereiden

borrel

12 personen

voedingswaarde onbekend

(4)

  • 6 Kwarteleitje

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Amuse van filet americain met olijven en kwartelei op tafel.

  1. Kook de kwarteleitjes hard in ca. 5 minuten en halveer ze in de lengte.
  2. Hak in de keukenmachine de olijven, kappertjes en 2 takjes peterselie fijn.
  3. Meng het olijvenmengsel met de filet americain. Leg de filet in een lepelholte en garneer met een half kwarteleitje en een toefje peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Amuses