Mini gehakt loempiaatjes

Mini gehakt loempiaatjes

Smulweb imageSmulweb

Met deze mini gehakt loempiaatjes zet je in een handomdraai een heerlijk gerecht op tafel. Een lekker blend van gehakt, ketjap en groenten verpakt in een krokant filodeeg. Serveer als snack of heerlijk bijgerecht.

25 min bereiden

borrel

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Mini gehakt loempiaatjes op tafel.

  1. Zet alle benodigdheden (evt. al voorgesneden) klaar.
  2. Haal de vellen filodeeg uit de vriezer en laat ze volgens de gebruiksaanwijzing ontdooien.
  3. Bak het gehakt rul in de koekenpan. Voeg hier de sambal en ketjap aan toe. Voeg evt. zout en peper naar smaak toe. Voeg vervolgens de ui en knoflook toe. Voeg daarna de prei, wortel en taugé toe en bak het geheel kort.
  4. Laat het mengsel afkoelen.
  5. Halveer de vellen filodeeg in de breedte. Leg op elk vel filodeeg wat van het mengsel, klap de zijkanten naar elkaar toe en rol het op. Bestrijk de pakketjes met wat olie en leg ze op het bakpapier op de bakplaat.
  6. Bak de pakketjes in een oven van ca. 220 graden in 30 minuten gaar en bruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees