Koude romige bieslooksaus

Koude romige bieslooksaus

Smulweb imageSmulweb

Probeer deze verkoelende bieslooksaus! De saus smaakt heerlijk bij bijvoorbeeld aardappelsalade en kan natuurlijk niet ontbreken tijdens een gezellige barbecue. Hak, snipper, roer, knip en pers! Zo maak je deze lekkere frisse saus.

10 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Zure room
  • 20 g Bieslook vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Koude romige bieslooksaus op tafel.

  1. Hak de augurk en sjalotjes superfijn.
  2. Roer ze door de zure room met de mayonaise.
  3. Knip de bieslook boven het roommengsel fijn.
  4. Pers de knoflooktenen erboven uit en voeg toe.
  5. Roer alles goed door elkaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen Kruiden