- 1 Rode peper
- 50 g Peultjes
- 227 g Bamboe scheuten
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Pittige aziatische spaghetti met groenten en kipfilet op tafel.
- Kook de spaghetti gaar volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.
- Snij de kipfilet in reepjes. Schil de winterpeen en snij deze in smalle reepjes. Was de courgette en snij deze ook in reepjes. Snij de preien in kleine stukjes en was deze goed. Was de Spaanse peper, verwijder de pitjes en snij deze in kleine stukjes. Maak de peultjes schoon en snij deze schuin in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook. Laat de bamboescheuten uitlekken en snij ze eventueel kleiner.
- Verhit de olie en bak hierin de Spaanse peper en de knoflook 1 minuut. Doe de kipfilet erbij en bak deze rondom bruin. Bestrooi de kipfilet met de kerriepoeder en bak dit 1 minuut mee. Doe er dan de fijngesneden wortel en prei bij en bak deze al omscheppend 3 minuten. Voeg courgetteblokjes en peultjes toe en bak ook omscheppend nog 2 minuten mee.
- Voeg sojasaus en gemberpoeder toe. Alles goed omscheppen, proeven en eventueel wat peper en zout toevoegen. Uitgelekte bamboescheuten door de spaghetti scheppen en even meewarmen.