Tonijn tapenade

Tonijn tapenade

Smulweb imageSmulweb

Deze tonijn tapenade met kappertjes, tomaat en olijf doet het goed op de borrelplank. Lekker met een glas wijn en stokbrood. Makkelijk te maken, en ook nog eens erg lekker!

10 min bereiden

borrel

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tonijn tapenade op tafel.

  1. Schil de ui en de knoflook, snipper ze fijn en fruit ze in de olijfolie aan. Zorg dat ze niet bruin worden.
  2. Was de kappertjes en laat de tonijn uitlekken. Hak de tomaten en de olijven in grove stukken.
  3. Meng de tonijn met de tomaten, kappertjes en olijven in een kom.
  4. Voeg het ui mengsel toe aan de kom en meng alles goed door elkaar.
  5. Breng de tapenade op smaak met zout, peper, mosterd en in reepjes gescheurde basilicum.
eet smakelijk