Gebakken knoflookaardappelen

Gebakken knoflookaardappelen

Smulweb imageSmulweb

Knapperige gebakken aardappeltjes met een verrassende twist door de smaakvolle knoflook. Een heerlijk bijgerecht voor elke gelegenheid! Makkelijk en snel te bereiden in de oven.

10 min bereiden

bijgerecht

7 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 100 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Gebakken knoflookaardappelen op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 230 graden.
  2. Snijd de aardappelen in 4 of 8 partjes en leg ze in een grote platte ovenschaal. Strooi de overige ingrediënten over de aardappelen en sprenkel er olie over.
  3. Bak de aardappelen ongeveer 1 uur bovenin de oven tot ze bruin en knapperig zijn van buiten en zacht van binnen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Kruiden Citroen Citroensap