- 300 g Pastinaak
- 0.5 tl Chilivlokken
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Geroosterde groenten van de bakplaat op tafel.
- Verwarm de oven voor op 225 graden.
- Meng in een ruime kom olie, basterdsuiker, zout en chilivlokken door elkaar. Pel de uien en snijd ze in kwarten. Snijd de aardappels en groenten in stukken van 4 x 4 cm en meng ze met de uien en knoflook door de olie in de kom.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en spreid het groente-aardappelmengsel erop uit. Rooster de groenten in het midden van de oven in ongeveer 45 minuten goudbruin en gaar. Schep de groenten elke 15 minuten om, zodat dit gelijkmatig gebeurt.
- Haal de bakplaat uit de oven en besprenkel de groenten met balsamicoazijn. Schep de groenten in een serveerschaal en serveer met stoofvlees of gebakken karbonades.