Zoete aardappelkroketten

Zoete aardappelkroketten

Smulweb imageSmulweb

Met deze vegetarische kroketten van zoete aardappel geniet je vanavond van een heerlijk zelfgemaakt hapje. Na het koken van de aardappelen is het een kwestie van pureren, vormen, paneren en bakken. Serveer met een frisse salade.

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zoete aardappelkroketten op tafel.

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in 20 minuten gaar. Giet ze af en laat ze even uitdampen.
  2. Stamp de aardappelen heel fijn en voeg de boter, ei, uitje, peper, bloem, peterselie en koffieroom toe. Maak er een gladde puree van.
  3. Vorm met natte handen kleine kroketten van het mengsel. Wentel ze door een mengsel van bloem en paneermeel.
  4. Verhit olie in een koekenpan en bak de kroketten aan alle kanten mooi bruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden