Pasta met gamba’s

Pasta met gamba’s

Smulweb imageSmulweb

De Italiaanse keuken gewoon bij je thuis met dit recept voor pasta met gamba's. Je proeft niet alleen de zee terug in dit gerecht, maar je wordt tegelijkertijd geknuffeld door de zoete smaak van tomaten en de pittigheid van rucola. Bij elke hap kom je iets dichter bij deze heerlijke vakantiebestemming.

25 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Pasta met gamba’s op tafel.

  1. Kook de pasta al dente in gezouten water. Verhit wat olijfolie in een wok en voeg de gamba's toe. Bestrooi met peper en zout en draai de gamba's om als één zijde gaar is. Voeg vervolgens de fijngehakte knoflook en blokjes tomaat toe. Bak mee tot de gamba's gaar zijn.
  2. Breng het geheel goed op smaak met het citroensap en wat peper en zout. Voeg de pasta toe en meng goed. Giet eventueel nog wat extra virgin olijfolie erbij. Garneer de pasta met gamba’s met rucola en Parmezaanse kaas.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Kruiden Groente Sla Rucola