Nasi goreng met ei

Nasi goreng met ei

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke nasi goreng is de perfecte manier om je restjes rijst te gebruiken! Gecombineerd met aromatische kruiden, uien en een snufje zout en peper. Perfect geserveerd met een gebakken ei.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Nasi goreng met ei op tafel.

  1. Kook de rijst met wat zout gaar.
  2. Verwijder de pitjes uit de peper, pel de knoflookteentjes, schil de uien en snijd de prei in ringen.
  3. Pureer de uien, peper, knoflookteentjes, trassi, komijn en koriander tot een fijne pasta (bijvoorbeeld met een staafmixer).
  4. Bak de pasta in de olie goudbruin.
  5. Voeg het vlees toe en bak dit mee totdat het gaar is.
  6. Voeg de preiringen toe en bak deze enkele minuten mee.
  7. Voeg de rijst toe en schep hem om totdat deze warm is.
  8. Roer de eieren los en schep deze samen met de ketjap door de rijst totdat de eieren niet meer vloeibaar zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Rijst Nasi goreng