- 600 g Tongfilet
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Tongrolletjes in een witte wijnsaus met citroen op tafel.
- Besprenkel de tongfilet met citroensap, rol ze op en zet ze vast met cocktailprikkers.
- Breng de wijn, de bouillon, de boter en het zout in een pannetje aan de kook, voeg de opgerolde tong toe en laat de vis 12 minuten koken.
- Voeg vlak voordat de vis gaar is de garnalen toe en verwarm ze goed. Haal de filets en de garnalen uit de bouillon, leg ze op een bord en houd ze warm.
- Kook de bouillon op hoog vuur tot er een derde van de hoeveelheid over is en roer de room en de eierdooiers erdoorheen.
- Haal de saus van het vuur, breng hem op smaak met wat peper en zout.
- Leg de tongrolletjes en de garnalen op een bord en schep de saus eroverheen. Garneer met takjes waterkers, schijfjes citroen en reepjes rode paprika.