Zalmfilet in een honing-mosterd gratin

Zalmfilet in een honing-mosterd gratin

Smulweb imageSmulweb

Zalmfilet in een honing-mosterd gratin met een bijzondere twist en intense smaakvolle ingrediënten. Heerlijk gegratineerd in de oven, dit blijft een klassiek recept waar je geen genoeg van zult krijgen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(17)

  • 5 tl Roze Peperkorrels

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Zalmfilet in een honing-mosterd gratin op tafel.

  1. Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand.
  2. Bestrooi de zalmfilets met zout en laat het 5 minuten intrekken.
  3. Roer een sausje van honing en mosterd. Kneus de peperbessen licht met de platte kant van een keukenmes of deegroller en roer deze door het sausje.
  4. Leg de zalmfilets naast elkaar in een ovenschaal. Strijk het honingmengsel over de zalm uit.
  5. Gratineer de zalmfilet onder de grill gedurende 8 tot 12 minuten en zorg dat het net aan gaar is.
eet smakelijk