Gevulde rosbief

Gevulde rosbief

Smulweb imageSmulweb

Vul gehalveerde tomaten met Huttenkase, mayonaise, lente-ui en dille. Maak een salade van kleingesneden ijsbergsla en radijs met het mayonaisemengsel. Leg plakken rosbief op de plank en strooi peper en zout erover. Rol rosbief in plakjes met de salade en steek vast met prikker.

15 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gevulde rosbief op tafel.

  1. Meng in een kom de mayonaise, de Huttenkase, de lente-ui en de dille.
  2. Vul hiermee de gehalveerde tomaten.
  3. Roer de kleingesneden ijsbergsla en de radijs door de rest van het mayonaise mengsel tot een salade.
  4. Leg de plakken rosbief op een plank en strooi er peper en zout over.
  5. Leg op elk plakje een deel van de salade en rol de rosbief op.
  6. Steek de rolletjes eventueel vast met een prikker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees