Ovenschotel met koolvis of kabeljauw en courgette(slank)

Ovenschotel met koolvis of kabeljauw en courgette(slank)

Smulweb imageSmulweb

Met deze heerlijke ovenschotel met koolvis of kabeljauw en courgette laat je jezelf en je partner genieten van een heerlijk slank gerecht. Laat de knoflook- en tomatenblokjes sappige smaak toevoegen aan deze prachtige schotel en de kaas bovenop de vis smelten. Bak in 40 minuten in de oven op 200°C.

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 11 stappen deze heerlijke Ovenschotel met koolvis of kabeljauw en courgette(slank) op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de courgettes in niet al te dunne plakjes.
  3. Snijd de knoflook fijn.
  4. Laat de tomatenblokjes uitlekken.
  5. Snijd de basilicum fijn.
  6. Verhit olie in een pan en bak de plakjes courgette met knoflook al omscheppend ±3 minuten.
  7. Meng de tomatenblokjes met pesto, basilicum, zout en peper.
  8. Leg de vis in een ovenschaal.
  9. Leg om en om lagen tomaat en courgette erop.
  10. Bestrooi de vis met kaas.
  11. Bak het gerecht in het midden van de oven ±40 minuten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel