Wildbouillon met stukjes haas en madeira

Wildbouillon met stukjes haas en madeira

Smulweb imageSmulweb

Deze heerlijke Wildbouillon met stukjes haas en madeira is een echte winterwarmer voor op koude dagen. Haas, bouillon, puree, ui, hazenvlees, ei, room, Madeira, zout en peper zijn de perfecte combinatie om deze soep op smaak te brengen.

45 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Wildbouillon met stukjes haas en madeira op tafel.

  1. Breng de haas met de bouillon, de puree en de gehakte uien aan de kook en laat dit ca. 90 minuten trekken.
  2. Zeef de bouillon en haal het vlees van de botjes.
  3. Voeg het hazenvlees toe aan de soep en verwarm dit.
  4. Roer de eidooiers los met de room en enkele lepels hete soep en voeg dit al roerende toe in de pan bij de soep.
  5. Breng de hazensoep op smaak met de Madeira, zout en peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Vlees Kruiden