Mango met slagroom en kwark

Mango met slagroom en kwark

Smulweb imageSmulweb

Een fris, luchtig dessert dat snel klaar is: Mango met slagroom en kwark. Pureer de mango met limoensap, meng het met kwark en vanillestokje. Voeg slagroom toe en laat het geheel opstijven in de koelkast. Serveer met overgebleven stukjes mango.

15 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Mango met slagroom en kwark op tafel.

  1. Schil de mango, snijd vier reepjes uit het vruchtvlees en hou die achter.
  2. Verwijder de pit en pureer het vruchtvlees en het limoensap met een staafmixer tot een gladde saus.
  3. Snijd het vanillestokje open, schraap het merg eruit en voeg dat met de kwark toe aan de mangosaus.
  4. Meng in de keukenmachine tot een luchtige mousse en spatel er dan voorzichtig de helft van de geklopte slagroom door.
  5. Verdeel de mousse over vier coupes en zet die ongeveer een uur in de koelkast.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Zuivel Mango