Lasagne met spinazie en feta

Lasagne met spinazie en feta

Smulweb imageSmulweb

Lasagne met spinazie en feta, een smakelijke vegetarische variant van deze Italiaanse klassieker. Laagjes spinazie, feta, lasagnebladen en een zelfgemaakte saus met ei en kaas, afgedekt met plakjes tomaat. In ca. 35 minuten goudbruin gebakken in de oven op 190 graden.

45 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(5)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Lasagne met spinazie en feta op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Kook de spinazie. Doe spinazie, nootmuskaat, zout, peper, yoghurt, eierdooier, knoflook en verkruimelde feta in een kom en meng goed.
  3. Beboter een ovenschaal en leg laag om laag spinaziemengsel en lasagnebladen. De bovenste laag bestaat uit lasagnebladen.
  4. Roer de yoghurt, het losgeklopte ei en de helft van de kaas door elkaar. Schep de saus over de lasagneschotel.
  5. Bedek het geheel met plakjes tomaat en strooi daarover de rest van de kaas.
  6. Bak het gerecht in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar en goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta