Knolselderij salade

Knolselderij salade

Smulweb imageSmulweb

Deze knolselderij salade met appel, ananas en walnoten brengt je smaakpapillen in extase. Besprenkeld met citroensap en afgemaakt met een heerlijke saus van yoghurt, mayonaise en mosterd. Even laten staan en smullen maar!

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Knolselderij
  • 50 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Knolselderij salade op tafel.

  1. Zet alle ingrediënten die je nodig hebt klaar. Rasp de appel en de knolselderij en sprenkel er citroensap over. Hak de walnoten.
  2. Pers citroensap uit. Maak kleine blokjes van de schijven ananas.
  3. Roer de ingrediënten voor de saus goed door elkaar. Vermeng de saus met de ingrediënten voor de salade.
  4. Dek het geheel af en laat enkele uren staan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Salade Knolselderij