Amuse van geitenkaas verpakt in serranoham

Amuse van geitenkaas verpakt in serranoham

Smulweb imageSmulweb

Een perfect aperitiefhapje: Amuse van geitenkaas verpakt in serranoham. Knapperige buitenkant met een zachte vulling. Lekker op smaak gebracht met honing, olijfolie, citroensap en knoflook.

10 min bereiden

borrel

12 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

  • 0.4 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Amuse van geitenkaas verpakt in serranoham op tafel.

  1. Meng de geitenkaas met de honing.
  2. Omwikkel elk stukje geitenkaas met een plakje Serranoham.
  3. Rooster de pakketjes kort in een matig hete koekenpan.
  4. Breng op smaak met olijfolie, citroensap en knoflook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas Vlees Amuses