Ui-venkelsoep

Ui-venkelsoep

Smulweb imageSmulweb

Deze ui-venkelsoep is perfect voor een kille winteravond. Tijm en rozemarijn brengen de soep op smaak. Garneer met Parmezaanse kaas en zwarte peper voor een extra smaakvolle soep.

25 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 600 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Ui-venkelsoep op tafel.

  1. Giet de olie in een grote pan en verhit op een laag vuur.
  2. Voeg de uien, tijm en rozemarijn toe en bak ze 3-5 minuten.
  3. Voeg de bouillon, venkel en het water toe en kook de soep 10-15 minuten zonder deksel op een matig vuur. Breng op smaak met zout.
  4. Schep de soep in kommen en garneer met Parmezaanse kaas en zwarte peper.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Kruiden