Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Pasta met varkenshaas en perziksaus op tafel.
- Snijd de prei in ringetjes, de champignons in dunne plakjes, en ui in kleine stukjes. Pel de knoflookteentjes. Maak het blik perziken open en snijd de perziken in kleine stukjes en bewaar de siroop. Snijd de varkenshaasjes in kleine stukjes.
- Kook de spaghetti al dente in de tijd dat je de saus maakt.
- Bak de uien in de vloeibare boter even aan. Doe dan de varkenshaasstukjes erbij en bak deze even bruin. Doe de champignons en de teentjes knoflook erbij en bak deze ook even mee.
- Doe dan de paprikapoeder erbij en bak dit ook even mee. Doe als laatste de preiringetjes erbij zodat deze nog lekker knapperig blijft. Laat dan de kruidenkaas erin smelten en doe de witte wijn erbij.
- Doe als allerlaatste de perzikblokjes erbij en een klein scheutje van het perziksiroop. Breng het geheel met veel van de kruiden op smaak.
- Giet de spaghetti af en doe er een flinke scheut olijfolie en een schepje sambal badjak door.