Hazelnoot truffels

Hazelnoot truffels

Smulweb imageSmulweb

Deze hazelnoot truffels zijn een traktatie op ieder moment. Cacaopoeder, suiker, boter, koffie, hazelnoten en vanillesuiker maken dit recept tot een feest. Een must om te proberen waard!

45 min bereiden

tussendoortje

35 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 el Jumbo Decaf Oploskoffie
  • 1.5 el Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Hazelnoot truffels op tafel.

  1. Zeef de cacaopoeder met de poedersuiker boven een kom.
  2. Voeg de zachte boter toe en roer alles tot een romige massa.
  3. Los de koffie op in heet water en klop dit door de crème.
  4. Laat het mengsel opstijven.
  5. Verdeel het mengsel, als het iets compacter is geworden, in 35 stukjes. Vorm met de vingers in ieder stukje een hazelnoot.
  6. Zeef voor de garnering de cacaopoeder met de vanillesuiker boven een bord en rol de truffels hier een voor een door.
  7. Bewaar de truffels op een koele plaats.
eet smakelijk