Amuse van zalmrolletjes gevuld met spinazie en boursin

Amuse van zalmrolletjes gevuld met spinazie en boursin

Smulweb imageSmulweb

Deze amuse van zalmrolletjes gevuld met spinazie en boursin smelt op de tong. Een perfect hapje om de avond mee te beginnen en het ziet er ook nog eens mooi uit op tafel door de oranje sinaasappel snippers.

25 min bereiden

borrel

12 personen

voedingswaarde onbekend

(6)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Amuse van zalmrolletjes gevuld met spinazie en boursin op tafel.

  1. Meng 2 lepels crème fraîche en wat bieslooksnippers door een Boursin tot een smeuïge, homogene mengeling.
  2. Leg plakjes zalm uit en leg er wat blaadjes spinazie op.
  3. Verdeel de Boursin mengeling gelijkmatig over de zalm.
  4. Rol de zalm op met behulp van bakpapier en leg de rollen, gewikkeld in het papier, enkele uren in de diepvriezer.
  5. Haal de rollade kort voor het serveren uit de diepvriezer en snijd er kleine rondjes van.
  6. Leg de hapjes op een schotel en versier met enkele snippers sinaasappelschil of wat bieslook.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Kaas Spinazie Amuses