Pasta met limabonen en pesto

Pasta met limabonen en pesto

Smulweb imageSmulweb

Het is groen en het zit vol smaak. Met pesto en limabonen maak je in een handomdraai een pastamaaltijd om je vingers bij af te likken. Gooi er nog wat geraspte kaas en pijnboompitten bovenop en je hebt een gerecht waar je van blijft smullen.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 40 g Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Pasta met limabonen en pesto op tafel.

  1. Kook de pasta beetgaar en giet ze af.
  2. Doe de pasta terug in de pan met aanhangend vocht.
  3. Voeg nootmuskaat, olie, zout en peper toe en roer het door.
  4. Verhit intussen de bonen in een pan met de pesto en slagroom. Roer tot het geheel begint te pruttelen.
  5. Schep de bonen en pesto door de pasta en meng het goed door elkaar.
  6. Bestrooi de pasta met pijnboompitten en geraspte kaas.
  7. Garneer met basilicum.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta