Zalmrolletjes met garnalen ( heerlijk voorgerecht)

Zalmrolletjes met garnalen ( heerlijk voorgerecht)

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijk voorgerecht van zalmrolletjes gevuld met garnalenmengsel. De garnalen gemixt met mayonaise, room, tomatenpuree, chilipeper en citroensap geeft het geheel een lekkere en frisse smaak. Rol de mix in plakken gerookte zalm en serveer op een mooi bord met schijfjes citroen.

10 min bereiden

tussendoortje

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zalmrolletjes met garnalen ( heerlijk voorgerecht) op tafel.

  1. Ontdooi de garnalen indien ze bevroren zijn. Doe dit de avond van tevoren en zet ze in de koelkast.
  2. Roer in een kom de mayonaise, room, tomatenpuree en citroensap door elkaar. Voeg voorzichtig de garnalen toe. Breng eventueel op smaak met een snufje chilipeper en zout en peper.
  3. Verdeel het garnalenmengsel tussen de plakken gerookte zalm en rol ze op. Maak 1 of 2 rolletjes per persoon.
  4. Neem een vork en draai het plakje citroen om zodat er wat sap over de zalm wordt gesprenkeld. Dit geeft extra smaak.

Tip! garneer met gesneden komkommer!

eet smakelijk