Kaaskoekjes a la pappa

Kaaskoekjes a la pappa

Smulweb imageSmulweb

Kaaskoekjes a la pappa, simpeler dan simpel en superlekker! Met maar 4 ingrediënten heb je binnen no-time knapperige kaaskoekjes op tafel staan! Perfect bij de borrel of als tussendoortje.

15 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Kaaskoekjes a la pappa op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C-200°C.
  2. Zet de ingrediënten klaar en weeg ze af.
  3. Rasp de kaas en snijd de harde boter in stukjes.
  4. Meng de boter, kaas, peper en zout en kneed het tot alles goed vermengd is.
  5. Voeg de bloem toe en kneed tot een soepel deeg.
  6. Wikkel het deeg in plasticfolie en laat het 15-30 minuten in de koelkast rusten.
  7. Laat het deeg nog even (±5 min) op het werkvlak liggen en bestuif het werkvlak met bloem.
  8. Rol het deeg uit en snijd het in reepjes van ongeveer ½ cm dik en 8cm lang en 2cm breed.
  9. Bak de stengels (of rondjes) in het midden van de oven voor 15-17 minuten op 200°C (afhankelijk van je oven).
  10. De stengels moeten lichtbruin zijn en niet te donker anders smaken ze bitter.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken