- 0.4 el Jumbo Tijm
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Kalfsvlees in romige witte wijnsaus op tafel.
- Verhit de boter en bak hierin de kalfslapjes snel rondom bruin. Bestrooi de kalfslapjes met peper en zout.
- Pel en snipper de sjalotjes en de knoflook en bak deze even mee met het vlees. Ontvel de tomaatjes en voeg deze ook bij het vlees. Heel even meebakken.
- Strooi de bloem en de paprikapoeder over het vlees etc. en roer alles goed door. Giet de wijn erover. Voeg de tijm toe en de verkruimelde bouillontablet.
- Laat de lapjes in plm. 1 1/2 uur in een gesloten pan gaar sudderen.
- Haal het vlees even uit de pan. Doe de slagroom erbij en breng alles aan de kook tot de saus iets dikker wordt.
- Dien het vlees op met de saus. Heerlijk!